Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]mmt

Paweu.

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. mmt

• tak
      15
    • nie
      3
    • nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewną sugestie dotycząca mmt. Czuje że i tak nie ma szans ale próbować można.
Więc mam na myśli parę zmian, czyli:

-usunąć rangę mmt, nie grupę.
-usunąć plakietke mmt.
-tylko raz można zmienić tytuł.
-można zdjąć tylko max 10% za pracę w mmt.

Dlaczego ? Może w końcu nie będzie tam ludzi którzy nic nie robią i lecących na kolorek. nie mówię tu o wszystkich.

Ankietę potem dodam, jestem na tel.

Edit: nie jestem hejterem to tylko sugestia

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty hejterze

mmt upadło i nie sądzę by miało się podnieść

jedynie co by dało to zupełnie nowy skład

lub usunięcie mmt

jestem na tak

­

Opublikowano

Jak dla mnie bez różnicy. Mogą być plakietki i rangi, ale nie muszą. Póki MMT chce mnie w swoich szeregach, będę tam.

#don't care

Opublikowano

Przynajmniej ludzie mają zajęcie na forum, a jak chce zobaczyć profesjonalną recenzję gry, to czytam/oglądam profesjonalne serwisy, które są właśnie temu przeznaczone, bo te z MMT mają niski poziom - taka jest prawda.

Nie

Opublikowano

Wg mnie idąc tym tropem należałoby usunąć wszelkie rangi, takie jak: mentor, coders, nawet ostatnio graphic.

To raczej nie przejdzie.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

1. Mylisz grupy i rangi. Rangi, inaczej tytuł. Grupy - np właśnie MMT.

2. Jak chcą drzewka, to mnie to loto

3. Tego nie upilnujesz.

4. Tak.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Nie widzę sensu usuwania rangi. Tytuł to jedynie bajer, ale why not? Procenty zdejmowane są sporadycznie, za naprawdę sporą pracę w MMT.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Przeszkadza? Nie.

Tak, mi np przeszkadza, bo włożyłem w ten projekt swój wolny czas, byłem w nim z przerwami 3 lata i źle mi z tym, że obecnie "nie ma komu robić".

Opublikowano

Jeżeli MMT ma dalej nagrywać recenzje minecrafta to ja podziękuję za takie oglądanie. Wystartowało dużo nowych gier np. Cube World a jakoś recenzji nie widziałem albo ślepy jestem.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jak dla mnie bez różnicy. Mogą być plakietki i rangi, ale nie muszą. Póki MMT chce mnie w swoich szeregach, będę tam.

Nic dodać, nic ując.

Jeżeli MMT ma dalej nagrywać recenzje minecrafta to ja podziękuję za takie oglądanie. Wystartowało dużo nowych gier np. Cube World a jakoś recenzji nie widziałem albo ślepy jestem.

Takie polecenie dostaliśmy od administracji, by wykonać między innymi ponownie recenzje MC.

Opublikowano

Nic dodać, nic ując.

Takie polecenie dostaliśmy od administracji, by wykonać między innymi ponownie recenzje MC.

A, czyli nic do zarzucenia nie mam, przepraszam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Nic dodać, nic ując.

No to administracja się popisała. Tak czy inaczej też mmt się popisało robiąc takie karygodne błędy ;).

Jeśli mam to oceniać to mmt jakie teraz istnieje jest na maxa "skopane". Gdzie ta świeżość? Gdzie te zajebiste recenzje? Ktoś mi może powiedzieć gdzie mam tego "szukać"...?

Problem również tkwi w tym do kogo są kierowane te recenzje. Do emerytów? Nie każdy nastolatek ma cholernie rozwinięty zasób słów.

Jakby spojrzeć na kanał abstrachuje (owszem tematycznie nie są związane ze sobą). Chcę pokazać, że zwykły prosty przekaz robi więcej niż jakieś nawalanie elokwencją...

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Zamiast wymyślać sposoby jak by tu dopierdolić tym "złym z MMT" to polecam złożyć aplikację i "pokazać" jak to się robi.

Do gadania wszyscy pierwsi ale robić ni ma komu.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Zamiast wymyślać sposoby jak by tu dopierdolić tym "złym z MMT" to polecam złożyć aplikację i "pokazać" jak to się robi.

Wiesz, jak bym miał dobry komputer, bądź jakieś szczególne umiejętności na pewno bym wspomógł MMT.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że każdy ma prawo subiektywnie ocenić jakość wydań mmt.

Wyskakujesz z tym tekstem jak filip z konopi, co jeszcze kompletnie nie ma sensu.

Nie każdy ma do tego smykałkę. Zresztą, co komuś da złożenie aplikacji jak i systemu nie może zmienić?

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Wiesz, jak bym miał dobry komputer, bądź jakieś szczególne umiejętności na pewno bym wspomógł MMT.

To rozwijaj umiejętności i dołącz. Z umiejętnościami się nie rodzi. Są wynikiem pracy jak wszystko w życiu.

Zamiast gadać weźcie dupy w troki i do roboty zamiast starać się dopiec drugiemu.

Zacznijmy od tego że każdy ma prawo subiektywnie ocenić jakość wydań mmt.

Wyskakujesz z tym tekstem jak filip z konopi, co jeszcze kompletnie nie ma sensu.

Nie każdy ma do tego smykałkę. Zresztą, co komuś da złożenie aplikacji jak i systemu nie może zmienić?

To nie system jest winny tylko lenistwo i często niestety brak umiejętności wielu członków. Żaden lider tego nie powie ale recenzje są przeważnie słabe bo umiejętności członków mmt są słabe. Mimo wszystko, oni coś robią, wykazują do tego chęć i wykonują obowiązki, w przeciwieństwie do użytkowników wymyślających coraz to kolejne redukcje i ograniczenia...
Prawda jest taka, że o MMT wiecie tyle co nic a do decyzji o nim pierwsi.
1374788544-U921656.png

Opublikowano

Niestety, ale Hrabson ma racje. My nie jesteśmy jakimiś bogami z wrodzonymi umiejętnościami. To wszystko jest wynik pracy no i przede wszystkim nauki. Do pisania recenzji, czy bycia korektorem wystarczy...uczyć się na lekcjach polskiego. Do GP nadałby się w sumie każdy, kto ma przynajmniej trochę dobry komputer. To samo montażysta. Kilka godzin spędzonych przy nauce programu do montażu i po sprawie. Ale rzeczywiście, łatwiej jest krytykować.

Prawda jest taka, że każdy, dosłownie każdy user może wstąpić do MMT i coś zmienić. Ale tutaj jest brak chęci i zapału, niestety i wielka szkoda, że osobom, które ten zapał i chęci mają, ciągle się oskarża o pomyłki, czy brak frekwencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...